Destacamos
Miles de personas acuden a la manifestación convocada por los sindicatos mayoritarios en Madrid, bajo el lema "Que no se aprovechen de la crisis" 
 

Más leidos

Inicio arrow Sección Sindical arrow Para afiliad@s
Para afiliad@s
Descomptes PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Administrator   
domingo, 31 de agosto de 2008

Tots els afiliats a CCOO de Catalunya poden gaudir de descomptes en tot tipus d'establiments i serveis. En aquesta secció trobareu la relació d'establiments collaboradors, estructurats per tipus de servei.  

VER LISTADO

Modificado el ( domingo, 31 de agosto de 2008 )
 
Gabinet Tècnic-Jurídic PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Administrator   
domingo, 31 de agosto de 2008

Descripció del servei 

Si et veus amb la necessitat de l’assistència d’un professional, advocat o economista, el Gabinet tècnic-jurídic de CCOO de Catalunya disposa d’una plantilla de més de 50 professionals, de contrastada experiència, especialitzats en totes les branques del dret, especialment en dret laboral, en seguretat social i en el contenciós-administratiu. Disposem de serveis concertats en matèries civils i penals. 

El GTJ de CCOO de Catalunya presta serveis en més de 30 punts de consulta arreu de Catalunya, engegant anualment una mitjana de més de 8.000 assumptes, havent-se convertit en un referent pel laboralisme català, tan dintre com fora del Sindicat, essent, tal com s’ha posat de manifest en tots els processos congressuals, el servei més valorat pels afiliats de la CONC. 

93 481 28 64
93 481 28 65

 

 Diseñado y Alojado en Wesped.com | © Sección Sindical CCOO Hotel Meliá Barcelona 2006 |